Als toneelvereniging werken wij voor het versturen van nieuwsbrieven en het reserveren van tickets met persoonsgegevens. 't Souffleurke hecht veel belang aan jouw privacy en we zullen dan ook vertrouwelijk en zorgvuldig met deze persoonsgegevens omgaan. Ze worden gebruikt in overeenstemming met de wettelijke bepalingen zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (ook wel GDPR genoemd) vanaf 25 mei 2018 voorschrijft. In onze privacyverklaring willen wij je hierover nader informeren.

1. TOEPASSING

Deze verklaring over de verwerking van persoonsgegevens door theater 't Souffleurke Rumbeke vzw slaat alleen op het gebruik van persoonsgegevens van de bezoekers van deze website, en natuurlijke personen die hun expliciete toestemming op papier hebben gegeven om opgenomen te worden in onze database tijdens één van onze voorstellingen.

2. WIE IS THEATER 'T SOUFFLEURKE ?

Onze toneelvereniging is als vzw opgericht in 1982. Wij zijn dan ook geen commerciële instelling met als doel jullie te overstelpen met spam en reclame. Wel brengen we elk speelseizoen ten minste twee eigen producties begin oktober en maart. Daarnaast nemen we vaak deel aan wagenspelen, toneelwandelingen of andere culturele activiteiten. Onze leden vormen een hechte vriendengroep die zich niet alleen op en achter maar ook naast de scène amuseert.

Onze gegevens: Theater 't Souffleurke vzw - KBC reknr: BE13 4676 3415 2139 -  Herderstraat 65  8800 Roeselare - Ons secretariaat is telefonische te bereiken via +32 478 36 49 47 of per e-mail: clairevanbruaene(at)telenet.be

3 WELKE PERSOONSGEGEVENS VERZAMELEN WIJ ?

Het verzamelen van persoonsgegevens via de website is vrij beperkt. In onze PHP-database slaan we enkel voornamen, familienamen en e-mailadressen op.  Wie intekent op onze nieuwsbrief met een dubbele bevestiging, geeft met die gegevens zijn toestemming om een viertal nieuwsbrieven per jaar te ontvangen, met daarin informatie over onze producties en activiteiten. Ook het onlineformulier voor het bestellen van tickets verwerkt dezelfde gegevens zodat wij op een ordentelijke manier de ticketverkoop kunnen organiseren.

Tijdens de voorstellingen kan je als toeschouwer eveneens jouw persoonlijke gegevens achterlaten waarbij we vragen of je als toeschouwer per e-mail of per post op de hoogte wil gehouden worden. Het fysieke postadres is voor intern gebruik om de briefwisseling mogelijk te maken.

4 BEVEILIGING EN PERIODE VAN OPSLAG

De persoonsgegevens zijn opgeslagen op een beveiligde server van de hostingfirma ONE.COM. Er is een beveiliging met firewall en de toegang tot de database is enkel mogelijk met 2-factor encryptie. Je kan ten allen tijde uitschrijven onderaan elke nieuwsbrief, en zo worden je gegevens uit onze database gewist. Je kan ook je gegevens laten wissen uit onze database via een simpele e-mail via Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

De thuisbasis van theater 't Souffleurke is zaal O.C.A.R. - 'Theaterzaal ontmoetingscentrum Alexander Rodenbach' - in Rumbeke. Sinds ons gedwongen vertrek eind jaren 90 uit zaal Pax in de Ooststraat Roeselare is dit onze thuishaven.

In de theaterzaal brengen we twee keer per jaar - begin oktober en begin maart - een eigen productie. Ook onze repetities vinden plaats in de recentere polyvalente zaal. Bovendien beschikt het 't Souffleurke als enige toneelgroep over een eigen decorruimte vlak achter het podium.

De zaal beschikt over een openschuifbare tribune voor 200 toeschouwers en er kunnen nog 100 losse stoelen bijgeplaatst worden. Voorts is er een vestiaire en een bar. De zaal is toegankelijk voor toeschouwers in een rolstoel.Omwille van haar goede uitruisting wordt de theaterzaal dan ook steeds vaker gebruikt door andere toneelgroepen (Spiegeltheater, Roeselaerse Revue, ...)

ZAAL OCAR - KERKPLEIN 29 - 8800 RUMBEKE
(ingang naast Belfius Bank)

BELANGRIJKE DATA