29 juni 2018

Na de zomer brengt 't Souffleurke de hilarische komedie 'Funny Money', naar het stuk 'Cash on delivery' van de Britse auteur Ray Cooney. De regie is in handen van onze voorzitter Gino Bruneel.

Door de gemeenteraadsverkiezingen op zondag 14 oktober, spelen we dit najaar een weekend vroeger. Zet nu al zeker één van volgende voorstellingsdata in je agenda:

 • zaterdag 29 september 20u
 • zondag 30 september 15u
 • woensdag 3 oktober 20u
 • vrijdag 5 oktober 20u
 • zaterdag 6 oktober 20u

  Meer informatie over stuk en speler volgt binnenkort. Hou de website in de gaten.

 • 24 mei 2018

  Als toneelvereniging werken wij voor het versturen van nieuwsbrieven en het reserveren van tickets met persoonsgegevens. 't Souffleurke hecht veel belang aan de privacy van onze leden, sympathysanten, sponsors,... We springen dan ook vertrouwelijk en zorgvuldig met deze persoonsgegevens om.

  Ze worden gebruikt in overeenstemming met de wettelijke bepalingen zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (ook wel GDPR genoemd) vanaf 25 mei 2018 voorschrijft. In onze nieuwe privacyverklaring willen wij je hierover nader informeren.

  12 feb 2018

  Op zaterdag 27 januari was er voor de leden van 't Souffleurke de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie, waarbij we met een hapje, drankje en lekker eten het nieuwe jaar inzetten.

  Op deze gezellige avond werden we getrakteerd op een gastvoorstelling van acteurs Silke en haar vader Stefaan Thorrez uit Beselare. Ze brachten het beklijvende stuk 'Geef me je adem', dat vorige zomer voor het eerst te zien was op het theaterfestival 'Spots op West' in Westouter.

  18 feb 2017

  Op twee weken van de première laten we regisseur Bruno Vansteenkiste zijn licht schijnen over 'De Bobobo's'. Waarom moet je komen kijken? Hoe lopen de repetities en wat mogen we verwachten? Je leest het allemaal in dit interview!

  lees hier verder: De Bonobo's: niet gelachen, geld terug!

  26 augustus 2017

  In oktober staan onze acteurs op de planken met 'Vladimir', een dolle komedie in 3 bedrijven geschreven door Johan Deckers. De regie en bewerking is in handen van Ann Vergote uit Gullegem, die voor de tweede keer op rij bij t' Souffleurke regisseert.

  We zien jullie graag op op één van onze vijf voorstellingen in zaal OCAR Rumbeke, nadien kan je gezellig napraten met een drankje en/of hapje in onze gezellige theaterbar. Graag tot dan!

  bestel tickets

  Verder lezen: Productie oktober: VLADIMIR (Johan Deckers)