12 feb 2018

Op zaterdag 27 januari was er voor de leden van 't Souffleurke de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie, waarbij we met een hapje, drankje en lekker eten het nieuwe jaar inzetten.

Op deze gezellige avond werden we getrakteerd op een gastvoorstelling van acteurs Silke en haar vader Stefaan Thorrez uit Beselare. Ze brachten het beklijvende stuk 'Geef me je adem', dat vorige zomer voor het eerst te zien was op het theaterfestival 'Spots op West' in Westouter.

18 feb 2017

Op twee weken van de première laten we regisseur Bruno Vansteenkiste zijn licht schijnen over 'De Bobobo's'. Waarom moet je komen kijken? Hoe lopen de repetities en wat mogen we verwachten? Je leest het allemaal in dit interview!

lees hier verder: De Bonobo's: niet gelachen, geld terug!

22 september 2017

Op zondag 12 november is er in Rumbeke 'Kloen-Art'. Een ganse dag met het hele gezin genieten van allerlei kunstvormen waarbij de clown centraal staat, een knipoog naar de Ziekenhuisclown als lichtpunt bij het zieke kind.

Doorheen Rumbeke wordt tussen 9 en 18u een Clown-Kunstparcours uitgestippeld. Op wandelafstand wordt op een 20-tal locaties telkens een andere specifieke kunstvorm belicht door heel wat enthousiaste kunstenaars met het hart op de juist plaats. U ziet ze aan het werk. Zij bieden er ook bateloos en vrijblijvend hun werken aan ten voordele van de door Kloen gesteunde, kindgerichte goede doelen.

Schilder- en tekenkunst, beeldende kunst, graffiti, creatie van draadpoppen, striptekenen, brandglas maken, juwelen ontwerpen, fotografie, woordkunst, muziek, chocoladekunst, grime, karikaturen schilderen, kunstsmeden, kettingzaagkunst, kunst met marsepein, textielkunst,... en nog zoveel meer kunstvormen komen aan bod.

Ook 't Souffeurke verleent met plezier zijn medewerking aan Kloen-Art. Je kan ons vinden in onze vertrouwde stek zaal OCAR waar wij zorgen voor een gezellige Kloenbar, die ingekleed zal worden beeldhouwwerken en schilderijen. Het goede doel op onze locatie is 'doven en slechthorenen'. We voorzien ook een theater-intermezzo.

Meer info op de website van Kloen: Kloen-Art
26 augustus 2017

In oktober staan onze acteurs op de planken met 'Vladimir', een dolle komedie in 3 bedrijven geschreven door Johan Deckers. De regie en bewerking is in handen van Ann Vergote uit Gullegem, die voor de tweede keer op rij bij t' Souffleurke regisseert.

We zien jullie graag op op één van onze vijf voorstellingen in zaal OCAR Rumbeke, nadien kan je gezellig napraten met een drankje en/of hapje in onze gezellige theaterbar. Graag tot dan!

bestel tickets

Verder lezen: Productie oktober: VLADIMIR (Johan Deckers)

10 januari 2017

Begin maart brengt 't Souffleurke '2+2=2, een komisch blijspel in 10 taferelen van auteur Marc Smet. De regie en bewerking is in handen van Ann Vergote uit Gullegem, die voor het eerst bij onze vereniging regisseert.

We zien jullie graag op op één van onze vijf voorstellingen, nadien kan je gezellig napraten met een drankje en/of hapje in onze gezellige theaterbar. Graag tot dan!

bestel tickets

Verder lezen: Productie Maart 2017: 2 + 2 = 2