22 september 2017

Op zondag 12 november is er in Rumbeke 'Kloen-Art'. Een ganse dag met het hele gezin genieten van allerlei kunstvormen waarbij de clown centraal staat, een knipoog naar de Ziekenhuisclown als lichtpunt bij het zieke kind.

Doorheen Rumbeke wordt tussen 9 en 18u een Clown-Kunstparcours uitgestippeld. Op wandelafstand wordt op een 20-tal locaties telkens een andere specifieke kunstvorm belicht door heel wat enthousiaste kunstenaars met het hart op de juist plaats. U ziet ze aan het werk. Zij bieden er ook bateloos en vrijblijvend hun werken aan ten voordele van de door Kloen gesteunde, kindgerichte goede doelen.

Schilder- en tekenkunst, beeldende kunst, graffiti, creatie van draadpoppen, striptekenen, brandglas maken, juwelen ontwerpen, fotografie, woordkunst, muziek, chocoladekunst, grime, karikaturen schilderen, kunstsmeden, kettingzaagkunst, kunst met marsepein, textielkunst,... en nog zoveel meer kunstvormen komen aan bod.

Ook 't Souffeurke verleent met plezier zijn medewerking aan Kloen-Art. Je kan ons vinden in onze vertrouwde stek zaal OCAR waar wij zorgen voor een gezellige Kloenbar, die ingekleed zal worden beeldhouwwerken en schilderijen. Het goede doel op onze locatie is 'doven en slechthorenen'. We voorzien ook een theater-intermezzo.

Meer info op de website van Kloen: Kloen-Art