Hou het theatervuur brandend in 2021 !

Voor het amateurtoneel was 2020 het meest bizarre jaar uit de naoorlogse geschiedenis. Ook bij 't Souffleurke staat de werking op een laag pitje. Maar we kijken hoopvol naar volgend jaar. Omdat onze acteurs willen spelen, en vanop het podium het publiek vermaken. Die boodschap wil het bestuur ook geven met een filmpje. Alvast de beste wensen voor 2021 toegewenst en hou het theatervuur brandend !

vrij 18 sep 2020

Op zondag 20 september pakt Roeselare uit met de autoloze zondag. Naast muzikale optredens en circusacts is er ook straattheater in het park. 't Souffleurke is één van de vijf Roeselaarse toneelverenigingen die hier zijn medewerking aan verleent. Ook AMA-producties van Bart Claeys, dat begin oktober met de gastproductie 'Held!?' in zaal OCAR te zien is, is van de partij.

Theater in het park, op vijf plaatsen in het stadspark Noordhof en om de drie kwartier. Elke voorstelling duurt ongeveer 15 minuten. Stel zelf je namiddag programma samen. Er is tussen de verschillende voorstellingen genoeg tijd om van locatie te veranderen.Deelname is gratis, maar inschrijven is verplicht via de webshop #vanrsl of door te bellen naar het Vrijetijdspunt op 051 26 24 00

Mogelijk om in te schrijven voor volgende uren:

14 u. 14.45 u. 15.30 u. 16.15 u. 17 u. 17.45 u.

Telkens maximum 25 plaatsen - Mondmasker verplicht - Opgelet! Dit evenement gaat niet door bij regenweer.

meer info en inschrijven