Hou het theatervuur brandend in 2021 !

Voor het amateurtoneel was 2020 het meest bizarre jaar uit de naoorlogse geschiedenis. Ook bij 't Souffleurke staat de werking op een laag pitje. Maar we kijken hoopvol naar volgend jaar. Omdat onze acteurs willen spelen, en vanop het podium het publiek vermaken. Die boodschap wil het bestuur ook geven met een filmpje. Alvast de beste wensen voor 2021 toegewenst en hou het theatervuur brandend !

Vertelwandelingen en Rummelant op zondag 14 oktober

24 september 2018

Op zondag 14 oktober zijn er niet alleen de gemeente- en provincieraadsverkiezingen. 't Soufleurke is ook van de partij op twee evenementen in Roeselare en Rumbeke.

VERTELWANDELINGEN WO I

Zaterdag 13 en zondag 14 oktober gaan we op stap onder leiding van Gino Bruneel, voorzitter van vereniging ’t Souffleurke. Ook René Moyaert vertelt een boeiend verhaal. De vertelwandelingen starten telkens om 13u aan KOERS, museum van de Wielersport. Het is een tweedaagse met sterke verhalen over WO I en de bevrijding, een beleving waarbij de bezoeker ondergedompeld wordt in de leefwereld van toen. Onder begeleiding van een gids brengen we een bezoek aan verschillende locaties waar we naar verhalen kunnen luisteren.De wandelingen zijn gratis. Meer info vind je hier:

https://www.roeselare.be/vrije-tijd/cultuur/herdenking-eerste-wereldoorlog

RUMMELANT

Nog op zondag 14 oktober is er de handelsbeurs 'Rummelant', waar we met 't Souffleurke aanwezig zullen zijn met een eet- en drankstand. De opbrengst gaat naar Kloen.

Meer info: www.kloen.be