07 januari 2019

Annuleer alvast je skireis want de krokusvakantie van 2019 wordt geestiger dan ooit. De acteurs van 't Souffleurke staan dan niet op skilatten, maar wel op de planken met het knettergekke komische blijspel 'Anny, Fanny, Stanny en Danny'. Geschreven door Ruud De Ridder en Nicole Laurent, het acteurskoppel dat zijn strepen meer dan verdiend heeft bij het Echt Antwaarps Theater.

De regie is in handen van onze eigenste voorzitter Gino Bruneel, die als huisregisseur en tekstschrijver al tal van stukken voor zijn rekening nam. We zien jullie graag op één van de vijf voorstellingen voor een leuke en ontspannend theateravondje. Na de voorstelling kan je napraten in onze sfeervol aangeklede bar.

Lees meer: Anny, Fanny, Stanny & Danny

4 december 2018

Op zaterdag 22 december is het weer zo ver: de ROM-kerstmarkt op en rond het kerkplein van Rumbeke. Intussen een traditie geworden, net als onze mooi ingekleude 't Souffleurke-kerstchalet.

Lees meer: Picon&meer op overdekte kerstmarkt Rumbeke

16 oktober 2018

De voorstellingen van Funny Money zitten er op. We willen alle toeschouwers bedanken en we kunnen terugblikken op een geslaagd productie.

SPEELDATA MAART 2019

Stilzitten doen we niet bij 't Souffleurke, want heel binnenkort starten al de repetities voor onze volgende in maart. Noteer alvast de data van de voorstellingen in jouw agenda:

 • zaterdag 2 maart - 20u
 • zondag 3 maart - 20u
 • woensdag 6 maart - 15u
 • vrijdag 8 maart - 20u
 • zaterdag 9 maart - 20u
 • meer info volgt binnenkort

  11 augustus 2018

  Op zaterdag 29 september – één week vroeger dan gewoonlijk door de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober - gaat de dolle klucht ‘Funny Mon€y’ in première in zaal OCAR Rumbeke. Het stuk is origineel geschreven door de Britse theaterauteur Ray Cooney, ’t Souffleurke brengt de Vlaamse bewerking van komiek, schrijver en acteur Dirk Van Vooren (Pak De Poen). Komt dat zien en bestel je tickets vandaag nog!

  De regie is in handen van onze eigenste voorzitter Gino Bruneel, die als huisregisseur en tekstschrijver al tal van stukken voor zijn rekening nam. Dit keer staat hij echter niet zelf op de planken. We zien jullie graag op één van de vijf voorstellingen voor een leuke en ontspannend theateravondje. Na de voorstelling kan je napraten in onze gezellige bar.

  Lees meer: Funny Mon€y in première op zaterdag 29 september

  24 september 2018

  Op zondag 14 oktober zijn er niet alleen de gemeente- en provincieraadsverkiezingen. 't Soufleurke is ook van de partij op twee evenementen in Roeselare en Rumbeke.

  Lees meer: Vertelwandelingen en Rummelant op zondag 14 oktober