Productie oktober

Productie oktober

 24 augustus 2014

We trappen ons 33ste speeljaar af met het stuk 'Happy Birthday!', een komisch blijspel van de bekende Franse toneelauteur Marc Camelotti. Op de planken staan 3 vrouwen en 2 mannen. Voorzitter Gino Bruneel tekent voor de regie en vertolkt zelf ook één van de hoofdrollen. We zien jullie graag op één van de vijf voorstellingen voor een leuke en ontspannend theateravondje. Na de voorstelling kan je napraten in onze gezellige bar.

  [accordion] [accordion_item title='INHOUD']Bernard nodigt zijn maîtresse Brigitte voor haar verjaardag uit in zijn chalet, ondanks het feit dat zijn vrouw Jacqueline er ook zal zijn. Om zijn amoureuze avontuurtje met Brigitte te verdoezelen, nodigt hij ook zijn beste vriend Robert uit, die de opdracht krijgt om door te gaan voor de minnaar van Brigitte. Robert is hier echter niet mee in zijn nopjes, hij heeft Brigitte immers nog nooit gezien. Wanneer er dan plots een schoonmaakster - ook Brigitte genaamd - opduikt is de verwarring compleet! [/accordion_item] [accordion_item title='AUTEUR']Zijn theatercarrière begint in 1958, wanneer drie van zijn stukken tegelijk worden vertoond in Parijs. Het eerste stuk, La Bonne Anna, beleefde 1300 voorstellingen en toerde de wereld rond. Boeing Boeing was een nog groter succes en werd zijn "handtekening". De originele Engelse productie beleefde zeven jaar lang voorstellingen op West End. Ook zijn volgende stuk, Don't Dress for Dinner (Pyjamas Pour Six) stond zeven jaar op West End, maar kon Boeing Boeing niet evenaren. Camoletti's stukken zijn in meer dan 55 landen vertoond. Alleen al in Parijs zijn zijn stukken 20.000 maal opgevoerd. [/accordion_item] [accordion_item title='REGISSEUR']Gino Bruneel (59) woont in Rumbeke maar is afkomstig uit Kortrijk. Al vier jaar is hij voorzitter bij 't Souffleurke Rumbeke. Net op welverdiend pensioen bij AZ Groeninge kan hij zich nu nog meer toeleggen op zijn grote passie: toneel. Gino staat al sinds de jaren 80 op de planken. Als duizendpoot acteert en regisseert hij niet alleen, Gino schrijft ook al jaren de teksten van de populaire revue 'De Spatjes' op Overleie in Kortrijk, waar hij één van de hoofdpersonages vertolkt.

Om de twee jaar kruipt Gino ook in de huid van Juul Plastiek, waarvoor hij de eindejaarsconférence schrijft.Tal van toneelverenigingen in de regio ('t Stoans Stikske, Pat Paniek, ...) hebben fijne herinneringen aan de samenwerking met Gino als regisseur. Op zijn palmares staan oa Festen, Oliver Twist en nominaties voor De Gouden Meeuw plus het Landjuweel. Hij kruipt ook in de pen voor tal van andere culturele projecten zoals theaterwandelingen en is een goed verteller. Voor 't Souffleurke ontsproten meerdere wagenspelen uit zijn brein die zijn opgevoerd in Galmaarden, Stabroek of Trammelant De Haan.[/accordion_item] [accordion_item title='ACTEURS']Spelen voor U: Gino Bruneel - Peter Lefere - Ria Parmentier - Emilie Wybo - Mellissa Goyvaerts[/accordion_item] [accordion_item title='TICKETS']Kaarten kan je op onze website bestellen. [button type="warning" size="mini" link="http://tsouffleurke.be/index.php/ticket-service"]bestel tickets[/button] Daarnaast zijn er nog andere mogelijkheden:

  • ticketfoon 0472 58 31 75
  • e-mail agna.degroote(at)telenet.be
  • voorverkoopadressen Standaard Boekhandel Ooststraat 56 Roeselare / Dagbladhandel Taptoe Kerkplein 20 Rumbeke
[/accordion_item] [/accordion]